(098)
112-13-38
(044) 390-35-60
Цього року відмовтесь від нудних олів’є та заливного. Частуйте гостей корисними святковими стравами від FoodEx: салат cевіче з лососем, грейпфрутом і сиром фета, кіш-лорен з лососем (або індичкою) та лавандовий чізкейк. Легкі новорічні рецепти нижче....
Мікс салат - 650г, філе лосося - 400г, сир Фета - 230г, сіль - 10г, очищений грейпфрут - 150г, оливкова олія - 150г, лимонний сік - 30гр
Спосіб приготування:
Нарізати лосось, додати спеції та сіль, лимонний сік та залишити на декілька годин. В мікс салату додати маринований лосось, грейпфрут, сир. Заправити олією з лимонним соком.
ТІСТО
Вівсяні пластівці "Геркулес" - 200г , морква свіжа - 200г, кефір 1% - 200мл, яйце - 1шт, борошно цільнозернове - 150г, олія соняшникова, рафінована - 5г, сіль - 2г
НАЧИНКА
Філе лосося - 350г, сир Фета - 100г, брокколі - 50г, яйце - 2шт, сіль - 5г, вершки 10% - 75мл, молоко 1.6% - 100мл
Спосіб приготування:
Для тіста: чищену моркву відварюємо та перебиваємо у пюре. Додаємо збитий яєчний білок, кефір, вівсяні пластівці, борошно та перемішуємо. Виливаємо у форму, попередньо змащеною олією. Випікаємо 15 хв при 160.
Начинка: Запікаємо лосось 20 хв. Охолоджуємо. Брокколі розкладаємо на суцвіття та запікаємо до 10 хв. Сир фета нарізаємо кубиками. Охолоджений лосось ділимо на волокна та викладаємо на тісто. Зверху брокколі. Яйце взбиваємо з вершками та додаємо спеції. Запікаємо 30 хв при температурі 160 + 15 хв при температурі 120. Охолоджуємо.
Сир рікотта - 450г, сметана 15% - 125г, йогурт термостатний - 175г, лавандовий сироп - 50г, желатин - 25г, вода - 25г, сік ягід смородини - 75г, фініки - 50г, кеш’ю - 25гр
Спосіб приготування:
Фініки покласти на декілька хвилин в гарячу воду. Додати в блендер з горіхами. Перебити в однорідну масу та викласти рівномірно на дно піали. Змішати сир рікотта, сметану і йогурт. В отриману суміш додати сік ягід та сироп. Ввести розтведений желатин або агар-агар. Вилити рідину рівномірно у піали з фініками та горіхами. Охолодити і прикрасити м`ятою.
22.12.2018
Правильне харчування для офісних працівників
5 кроків у профілактиці Цукрового діабету