(098)
112-13-38
(044) 390-35-60
Ми надзвичайно горді представити вашій увазі низку вишуканих та зручних страв, які вже можна придбати офлайн та приготувати за кілька хвилин. І ми про здорову та корисну їжу, а не про напівфабрикати, як спадає спершу на думку. Це новий бренд від засновників FoodEx — заморожені ready-to-eat здорові та корисні перші страви, другі страви, сніданки, десерти, смузі та detox-смузі з detox-супами iceFood, на приготування яких достатньо 3-4 хв.
“Ідея замороженої готової до споживання їжі була задумана давно”, — діляться засновники брендів iceFood, FoodEx та FoodBanka Сергій та Світлана Котенко. Адже в світі це поширений тренд. І ситуація з карантином навесні 2020-го дала зрозуміти, що зараз саме той час. Щоб не виходити на вулицю, можна завантажити свою морозилку улюбленими стравами та десертами — і вони завжди будуть під рукою.
І тепер наш новий продукт можна придбати не лише онлайн, а у нашому першому офлайн магазині у мережі супермаркетів Novus за адресою м.Київ, Дніпровська набережна, 17А. У магазині можна придбати весь асортимент наших страв та не витрачати час на закупівлю потрібних продуктів, щоб приготувати улюблену тушковану капусту чи духмяний борщик.
Тому що це популярна світова тенденція, яка дозволяє економити час та скорочувати продуктові відходи. Заморожені страви набувають популярності через свою універсальність та зручність. Сніданок, обід, вечеря, десерт, перекус, напої — усе можна просто зібрати у своїй морозилці і зберігати там по кілька місяців, не піклуючись про щоденні готування по кілька годин.
— Це економія вашого часу — 3-4 хв і смачний суп, друга страва, десерт чи смузі готові для всієї родини.
— Завжди у вас під рукою: термін зберігання в морозильній камері 3-6 міс.
— Технологія приготування Cook&Freeze зберігає усі поживні мікроелементи.
— Не містять шкідливих консервантів та барвників.
— Страви смакують, ніби щойно приготовані.
— Заморожені страви скорочують кількість харчових відходів на вашій кухні.
Смак та аромат, ніби щойно з плити, дозволяє зберігати новітня технологія Cook&Freeze — технологія миттєвої заморозки страв. Їжа при цьому не заморожується, а піддається “шоковому” охолодженню. Причому швидкість така, що дозволяє зберегти усі смакові характеристики без утворення інею на поверхні і кристалізації структури страви.
Усі наші страви приготовані з найякісніших продуктів та за здоровими рецептами професійного шеф-кухаря та практикуючого лікаря дієтолога-ендокринолога. Саме тому, використовуючи технологію миттєвої заморозки, користь та смакові характеристики страв завжди збережені.
Також завдяки Cook&Freeze збільшується і термін зберігання здорових страв — до 3-6 місяців у морозильній камері. Саме миттєва заморозка за технологією Cook&Freeze дозволяє уникнути додавання стабілізаторів та консервантів у страви.
Перші страви готуються двома способами:
— суп / борщ кинути в каструлю, додати трохи води, розігріти протягом 5-7 хв на середньому вогні на плиті.
— суп / борщ покласти в глибоку тарілку, поставити в мікрохвильову піч на режим розморожування, розігріти протягом 3-5 хв.
Другі страви:
— страву покласти в тарілку, поставити в мікрохвильову піч на режим розморожування, розігріти протягом 3-5 хв.
Десерти:
— десерт покласти в тарілку, поставити в мікрохвильову піч на режим розморожування, розігріти протягом 3-5 хв.
Смузі:
— на ніч смузік перекласти з морозилки до холодильника для дефростації, вранці викласти його в блендер, додати 120-150 мл води / соку / рослинного молока / йогурту, змішати в блендері протягом 30 сек. Смачного!
Усі страви можна гріти в мікрохвильовці у фольгированном лотку. Перед цим потрібно зняти верхню кришку. Гріти тільки 1 лоток. Якщо грієте 2 лоточки, то лотки не повинні стикатися між собою і зачіпати стінки мікрохвильовки.
Мікрогрін – сила у мініатюрних листочках
Програма харчування для офісних працівників