(098) 112-13-38
(044) 390-35-60
Багато людей не надають великого значення тому, що вони їдять, бо їм здається, ніби харчуватися правильно - це складно, дорого і несмачно. Але в дійсності низькокалорійні страви здорового харчування, дотримуючись простих порад, ви зможете приготувати не тільки смачно, але і недорого.
Все простіше, ніж можна уявити. В основі більшості дієтичних рецептів здорового харчування звичайні інгредієнти і звичний набір продуктів — крупи, різні види овочів, зелень, сезонні фрукти, рослинні масла, дієтичні сорти м'яса і морська риба, легкі супи, а також каші на сніданок.
У дієтичних меню є багато аспектів. Перша ознака, яким володіє практично будь-яке дієтичне блюдо — низький рівень калорій, які в ньому містяться. Легкі дієтичні рецепти можна знайти в інтернеті (підпишіться на класних блогерів або просто відвідайте сайт здорового харчування FoodEx). Ви здивуєтеся, наскільки легким і приємним буває правильне харчування.
На сніданок краще підходить каша - високий рівень вуглеводів і клітковини, необхідних для енергії на цілий день. Каші бувають абсолютно різні, але не всі вони відрізняються низьким глікемічним індексом. Кіноа, бурий і дикий рис, булгур, жито, зелене гречка, перлова, вівсяна і ячна крупа.
Візьміть 100 г вівсяних пластівців, залийте двома склянками води і поставте на вогонь. Заготівлю необхідно кип'ятити близько десяти хвилин, після чого додати в кашу підготовлені заздалегідь сухофрукти. Їх потрібно попередньо замочити в гарячій воді..
Візьміть по жмені різних сухофруктів на свій смак: підійде чорнослив, курага, родзинки і практично будь-які інші. Злийте з них рідину і додайте в кашу, щоб заправити її корисними речовинами і вітамінами, на заключному етапі блюдо можна перемішати і їсти.
Потрібно промити приблизно половину склянки гречаної крупи, потім висипати в каструлю і додати туди 200 мілілітрів води. Довести до кипіння і продовжити томити під кришкою ще 10-15 хвилин. Можете залити гречку склянкою кефіру на ніч. Гречана каша готова!
Змішайте гречку з замороженими овочами і курячим фаршем. Додайте яйце і столову ложку 10% вершків. Отриману суміш запікайте 40 хв при 200 градусах. Подавати запіканку зі свіжою зеленню.
Але не забувайте, що кожен організм унікальний. Тому для того, щоб в дійсності піклуватися про своє здоров'я, варто відвідати лікаря-дієтолога, який підбере програму харчування і складе рекомендації спеціально для вас, з урахуванням всіх ваших уподобань і побажань.
18.01.2017
Правильні джерела глюкози для тих, хто "працює головою"
Доставка здорового харчування FoodEx - Кривий Ріг
Як їсти солодке і стрункішати?