(098) 112-13-38
(044) 390-35-60

ua
sandwich sandwich
close
Контакты:

info@foodexhub.com.ua

(098) 112-13-38

(044) 390-35-60

Написати нам:
viber-logo telegram-logo
cart 0
close
close
Три рецепти легких страв до новорічного столу від FoodEx

Три рецепти легких страв до новорічного столу від FoodEx

Цього року відмовтесь від нудних олів’є та заливного. Частуйте гостей корисними святковими стравами від FoodEx: салат cевіче з лососем, грейпфрутом і сиром фета, кіш-лорен з лососем (або індичкою) та лавандовий чізкейк. Легкі новорічні рецепти нижче....

Салат севіче з лососем та грейпфрутом


Мікс салат - 650г, філе лосося - 400г, сир Фета - 230г, сіль - 10г, очищений грейпфрут - 150г, оливкова олія - 150г, лимонний сік - 30гр

Спосіб приготування:

Нарізати лосось, додати спеції та сіль, лимонний сік та залишити на декілька годин. В мікс салату додати маринований лосось, грейпфрут, сир. Заправити олією з лимонним соком.

salat-na-noviy-god

Кіш-лорен с лососем


ТІСТО
Вівсяні пластівці "Геркулес" - 200г , морква свіжа - 200г, кефір 1% - 200мл, яйце - 1шт, борошно цільнозернове - 150г, олія соняшникова, рафінована - 5г, сіль - 2г

НАЧИНКА
Філе лосося - 350г, сир Фета - 100г, брокколі - 50г, яйце - 2шт, сіль - 5г, вершки 10% - 75мл, молоко 1.6% - 100мл  

Спосіб приготування:

Для тіста: чищену моркву відварюємо та перебиваємо у пюре. Додаємо збитий яєчний білок, кефір, вівсяні пластівці, борошно та перемішуємо. Виливаємо у форму, попередньо змащеною олією. Випікаємо 15 хв при 160.  

Начинка: Запікаємо лосось 20 хв. Охолоджуємо. Брокколі розкладаємо на суцвіття та запікаємо до 10 хв. Сир фета нарізаємо кубиками. Охолоджений лосось ділимо на волокна та викладаємо на тісто. Зверху брокколі. Яйце взбиваємо з вершками та додаємо спеції. Запікаємо 30 хв при температурі 160 + 15 хв при температурі 120. Охолоджуємо.  

desert-na-noviy-god

Лавандовий чізкейк (5 порцій)


Сир рікотта - 450г, сметана 15% - 125г, йогурт термостатний - 175г, лавандовий сироп - 50г, желатин - 25г, вода - 25г, сік ягід смородини - 75г, фініки - 50г, кеш’ю - 25гр  

Спосіб приготування:

Фініки покласти на декілька хвилин в гарячу воду. Додати в блендер з горіхами. Перебити в однорідну масу та викласти рівномірно на дно піали. Змішати сир рікотта, сметану і йогурт. В отриману суміш додати сік ягід та сироп. Ввести розтведений желатин або агар-агар. Вилити рідину рівномірно у піали з фініками та горіхами. Охолодити і прикрасити м`ятою.  

 

Святкуйте смачно - насолоджуйтесь легкістю!




22.12.2018

Поділитись з друзями:

Вас може зацікавити

Детальніше
Детальніше
Детальніше
Кошик

Рекомендуємо додати мінеральну воду до раціону FoodEx і ми доставимо її разом із замовленням.
ВСЬОГО: 0