Суперфуд - це корисне доповнення до здорового способу життя. Як правильно поєднуваті найпопулярніші види superfood з їжею? Читайте далі.
Насіння льону та чіа
Краще включати до складу напоїв (смузі або коктейлі) та свіжих салатів. Жирні кислоти будуть гірше всмоктуватись, якщо споживати ці продукти з кефіром або йогуртом. Хоча при цьому посилюється очисний ефект. Рекомендуємо подрібнювати у порошок насіння льону перед вживанням.
Продукти з пасіки
Пилок та мед краще засвоюється натще або після тривалого проміжку між прийомами їжі. Просто запивайте чистою водою.
Горіхи
Найбільше користі від горішків можна отриматі у пророщеному, розмоченому або подрібненому вигляді. Добре засвоюються у складі "рослинного молока" та овочевих салатів. Слід уникати соковитих, водянистих та кислуватих фруктів (цитрусові, ківі, ананас). А всі крохмалисті фрукти (банан), ягоди та сухофрукти - будут доречні.
Спіруліна
Лікувальну дозу спіруліни - 4 г або профілактічну - 2 г на день краще додаваті у фруктові смузі, насичені вітаміном С.
Ягоди годжі
Традіційно вживають у складі чаю. При цьому не варто додавати цукор та їнші підсолоджувачі.
У салат-барі від FoodEx понад 10 свіжіх салатів з Суперфуд. Чудовий варіант обідньої перерви!
19.12.2016