(098)
112-13-38
(044) 390-35-60
Розпочати ранок 14 лютого з лекого та неймовірно смачного десерту до кави - приємний сценарій. Шеф-кухар FoodEx "знає сенс" у солодких спокусах. Записуйте, три прості рецепти дієтичних солодощів без муки та цукру.
Нам знадобиться:
2 стиглих банани;
1 куряче яйце;
насіння маку.
- протерти банани у блендері;
- додати збите куряче яйце та мак;
- випікати на розігрітій пательні без олії;
- доречними будуть формочки у вигляді серця.
Нам знадобиться:
2 груші сорту "Конференція"
10 г меду;
10 г горіхів;
40 г сиру "Рікотта";
50 г ягід та трохи меду для соусу.
- груші вимити, почистити та розрізати на половинки;
- горіхи подрібнити у блендері з медом;
- горіховою сумішшю натерти половинки груш та поставити запікатися у духову шафу на 15 хвилин при 170 градусах;
- готові груші охолодити;
- заморожені ягоди проварити з медом та протерти через сито;
- на тарілку викласти грушу, на грушу - кульку сиру, прикрасити ягідним соусом.
Нам знадобиться:
50 г горіхового міксу (доречі, всі горіхи вважаються афродізіаками);
450 г яблук;
600 г натурального йогурту;
250 г вівсяних пластівців;
10 г меду;
50 г родзинок;
дрібка кориці;
заморожена полуниця та м`ята, щоб прикрасити страву.
- розігріти духову шафу до 170 градусів;
- яблука вимити, почистити, натерти та притрусити корицею;
- вівсяні пластівці змішати з медом, родзинками та горіхами;
- у форму вікласти шар яблук (2 см) та зверху шар пластівців;
- запікати 15-20 хв при температурі 170 градусів;
- готовий крамбл охолодити;
- у коктейльний келих або креманку викласти шар йогурту, зверху - крамбл та прикрасити полуницею та листочком м`яти.
09.02.2017
Правильне харчування для набору ваги - меню для спортсменів
Фіто-чай - новий продукт від експертів FoodEx